Címlap

Határtalanul

GINOP pályázat

Alapítvány

Pénziránytű

Vízdij

Emléktábla Dr. Saskői Ernőné tiszteletére

Kedves Ismerősök!

Dr. Saskői Ernőné Tóth Klára 38 évig volt iskolánk pedagógusa, a gyorsírás és a gépírás tantárgyak elhivatott oktatója. Sajnos 90. életévét már nem érhette meg, de mi mégis szeretnénk születésnapja alkalmából munkássága előtt tisztelegni.

A Kada Elek Közgazdasági Szakközépiskola jelenlegi vezetősége és nevelőtestülete szeretettel meghívja Önt 2016. április 9-én 10 órára az ő tiszteletére készített emléktábla avató ünnepségére.

Klári néni világbajnokokat, országos versenyeredményeket elért tanulókat nevelt, s a város számos munkahelyén emlegetik őt a tanítványok igazi elismerésre méltó tanárként.

Az iskola történetében egyedül ő kapott kiemelkedően rangos kitüntetést, Apáczai Csere János díjat. Szakmai, pedagógiai tevékenysége mérce és minta lehet mindannyiunk számára.

Az intézmény aulájában tartandó emléktábla-avató ünnepségre szeretettel várjuk mindazokat a szakmabelieket, kollégákat, tanítványokat, családtagokat, akik pályájának, szakmai sikereinek jó ismerői voltak. Reméljük, Ön is meg tud tisztelni bennünket jelenlétével.