Címlap

Határtalanul

GINOP pályázat

Alapítvány

Pénziránytű

Vízdij

100 éves a Kada - Megjelenés a médiában

Kassai Viktor Kecskeméten fújt

 

A világbajnokságon a német-spanyol elődöntőt vezető Kassai Viktor és partjelzői dirigálták azokat az ünnepi futballmérkőzéseket, amelyeket a KTE és a Kada Elek Szakközépiskola százéves fennállása alkalmából szerveztek a Széktói Stadionban. A kétszer ötven perces találkozókon meglepetésre nem az egyesület, hanem az oktatási intézmény bizonyult a jobbnak.

 

Kecskeméti TV

100 éves a Kada Elek Közgazdasági Szakközépiskola

100 éves a Kada Elek Közgazdasági Szakközépiskola. Ebből az alkalomból a Városháza dísztermében a város vezetése köszöntötte a nagy múltú intézmény pedagógusait és diákjait, akik rövid műsorral készültek a jeles napra. Valamint megjelent egy emlékkönyv is napvilágot látott, bemutatva az elmúlt 100 évet, melynek anyagát a diákok, tanárok és szülők közösen gyűjtöttek össze.

Kecskeméti Lapokban megjelent hír

Matolcsy György is köszöntötte a százéves Kada Elek Középiskolát

 
Magyarország nemzetgazdasági minisztere is ellátogatott a kecskeméti Kada Elek Közgazdasági Szakközépiskola alapításának századik évfordulója alkalmából megtartott ünnepségre.
 

HÍR TV-ben megjelent tudósítás

 

Matolcsy: Kecskemét az unió legdinamikusabban fejlődő városa lehet

 
Mint 100 évvel ezelőtt, Kada Elek polgármestersége idején, hasonló, történelmi ugrásra készül ma Kecskemét – jelentette ki Matolcsy György Kecskeméten, a Kada Elek nevét 25 éve viselő, száz éve alapított közgazdasági szakközépiskola ünnepségén. A nemzetgazdasági miniszter ünnepi beszédében kiemelte: Kecskemét a Daimler-beruházásnak köszönhetően felkerült a Stuttgart-München-Bécs-Pozsony-Győr tengelyre, és minden esélye megvan, hogy az Európai Unió egyik legdinamikusabban fejlődő városaként a Kárpát-medence logisztikai központja legyen. A kormány ebben minden támogatást megad a városnak.